Silverhalsband med Musse-berlock för flickor
Musse halsband för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Musse halsband för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in vårt underbara halsband med Musse-hänge för flickor! Detta söta halsband har ett miniatyrhänge med Musse Pigg, perfekt för din lilla flicka. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en mer sofistikerad look.
Matériaux

Alliage de zinc

Taille

45cm

Poids

1.8g

Färg

Rose, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse halsband för flickor

Halsbandet är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagar, semestrar eller familjehögtider. Små flickor kommer att älska att bära halsbandet till sin favoritoutfit, oavsett om det är en prinsessklänning eller jeans och en t-shirt.

Det lilla Musse Pigg-halsbandet för flickor är ett förtrollande smycke som kommer att fånga fantasin hos alla små prinsessor. Detta utsökta halsband är designat med kärlek och känsla för detaljer och ger din lilla flicka ett smycke värdigt en äkta Disney-prinsessa.

Krage av hög kvalitet

Detta Mickey-halsband för tjejer är tillverkat av högkvalitativa material och är mycket lätt, vilket gör det bekvämt att bära hela dagen. Den blankpolerade silverfinishen ger en elegant touch till alla outfits.

Det lilla halsbandet med Musse-hänge för flickor är ett bedårande och charmigt smycke som kommer att tilltala alla små flickor som älskar den berömda Disney-figuren. Detta halsband är noggrant designat för att erbjuda överlägsen kvalitet och en oklanderlig finish.

Modernt halsband

Giv ditt barn Disney-magi i present med denna trendiga och eleganta collier Mickey Mouse! Detta collier för liten flicka finns i två olika färger.

Hängsmycket med Musse Pigg är tillverkat av legering, vilket ger det exceptionell glans och hållbarhet. Hängsmycket har en enkel men elegant design med rundade konturer och en slät finish som framhäver Musse Piggs ikoniska silhuett.