Modernt halsband med enhörningshänge i 925 Sterling Silver
Halsband med enhörningshänge i silver
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Halsband med enhörningshänge i silver

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din lilla flicka är ett fan av enhörningar, den mystiska varelsen är återgiven i utsökta detaljer, med en böljande man och svans och glittrande ögon. Gör din dotter glad med detta förtrollande silverfärgade enhörningshalsband med ett vackert enhörningshänge. Detta enhörningshalsband är en perfekt present till små flickor i alla åldrar som älskar eleganta kostymsmycken.
Matériau

Cuivre, Zircon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halsband med enhörningshänge i silver

Det silverfärgade enhörningshalsbandet är ett delikat och förtrollande smycke som kommer att ge din outfit en touch av magi. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt sterlingsilver och är inte bara elegant, utan också hållbart

Oavsett om du bär det varje dag eller vid ett speciellt tillfälle kommer det här halsbandet att ge din look en touch av förtrollning. Detta smycke är också en perfekt present till alla som älskar enhörningar.

Underbar gåva

Dettaenhörningshalsband är en perfekt present till alla tjejer som älskar enhörningar. Med ettimiterat silverhänge,är det elegant.

Det silverfärgade enhörningshalsbandet är ett elegant och sofistikerat smycke som ger en touch av magi till alla outfits.

Enhörningshänget är tillverkat av legering, ett högkvalitativt material som garanterar smyckets hållbarhet och styrka.

Bra tillbehör

Oavsett om du klär dig för en fest eller bara vill framhäva din dotters vardagsstil, kommer detta enhörningshalsband säkert att tillföra magi till hennes look.

Enhörningen är en symbol för renhet, elegans och styrka, vilket gör den till ett perfekt val för kvinnor som vill uttrycka sin unika personlighet och kärlek till fantastiska varelser.