Hängsmycke i silver med apa för flickor. Bra kvalitet och mycket moderiktigt.
Flickhalsband med hängsmycke i form av en apa
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flickhalsband med hängsmycke i form av en apa

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din dotter apor? Då kommer hon att älska detta halsband med aphänge för flickor! Det är ett sött halsband som din lilla prinsessa kommer att älska. Det är tillverkat av kvalitetsmaterial och är slitstarkt och tåligt. Det är lätt att ta hand om och kan torkas rent med en mjuk trasa för att behålla sin glans och skönhet.
Matériau

Cuivre + zircone cubique

Longueur de la chaîne

45cm

Taille pendentif

2.0×3.1cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flickhalsband med hängsmycke i form av en apa

Halsbandet med aphänge för flickor är ett bedårande och lekfullt smycke som kommer att ge en touch av charm till alla outfits. Detta halsband är speciellt utformat för små flickor som älskar djur och vill uttrycka sin unika personlighet.

Halsbandet med aphänge för flickor är inte bara en söt modeaccessoar, utan kan också ha en symbolisk betydelse. Apor förknippas ofta med intelligens, nyfikenhet och bus, vilket gör dem till en perfekt symbol för äventyrliga och kreativa unga sinnen.

Halsband med hängsmycke av apa

Hängsmycket på detta flickhalsband är tillverkat av högkvalitativa material och kommer att tilltala alla små flickor. Så vänta inte, ge bort detta collier i present.

Hängsmycket med apan är fint utformat med realistiska detaljer, inklusive lysande ögon och texturerad päls. Den hänger från kedjan med en liten ring som gör att hänget kan svaja lite när den lilla flickan rör sig. Halsbandet är perfekt för små flickor som älskar djur, särskilt apor.

Vackert halsband

Den lilla apan med zirkonkristallbälte är för söt, vilket kommer att göra detta halsband till en fantastisk accessoar för din dotter. Hon kommer att kunna bära det till skolan eller till en fest.

Den roliga och söta designen på aphänget är perfekt för att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en unik look. Detta halsband är också ett utmärkt val att ge som present till en liten flicka på födelsedagen, julen eller något annat speciellt tillfälle.