Modesmycken vänskapshalsband för flickor med olika design
Modesmycken vänskapshalsband för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Modesmycken vänskapshalsband för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vänskapshalsbandet för flickor är ett charmigt och fint smycke i två delar som symboliserar evig vänskap. Halsbandet består av två hängen i olika design och är den perfekta accessoaren för unga tjejer som vill uttrycka sin vänskap till någon speciell.
Matière

Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Modesmycken vänskapshalsband för flickor

De två hängena är tillverkade av zinklegering och sammanlänkade med en fin kedja, vilket skapar en harmonisk och raffinerad helhet.

Hängena finns i tre olika modeller. Med detta vänskapshalsband kommer din vän att bli påmind om din tillgivenhet för henne. Hon kommer att kunna göra vad mamma gör, och se lika vacker ut som hon gör.

Vänskapshalsbandet

Detta fina vänskapshalsband för flickor är en favoritaccessoar för unga flickor, detta halsband består av två hängen och en justerbar kedja i zinklegering är prydd med en katt, enhörning eller ett hjärta.

Hängsmycket är utsmyckat med ljusa pärlemorfärger som ger en touch av stil till alla outfits. Halsbandet är perfekt som gåva för att uttrycka vänskap till en älskad person.

Presentidéer till dina bästa vänner

Halsbandet vänskap påminner oss om att vänner kompletterar varandra och är designade för att delas.

Detta kostymsmycke har två hängen som kombinerar ett hjärta, en enhörning eller en utskuren katt.

Dessa två smycken är prydda med en mängd olika färger. En varaktig vänskap förtjänar en fantastisk gåva, det här är smycket du ska ge för att försegla en varaktig vänskap!