Mode smyckeset stjärntecken halsband med 3 hängen för trendiga 12-åriga tjejer
Mode smyckes set stjärntecken halsband med 3 hängen för 12 årig flicka
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mode smyckes set stjärntecken halsband med 3 hängen för 12 årig flicka

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta unika halsband med 3 hängen med stjärntecken för 12-åriga flickor är ett moderiktigt smyckeset. Ge din dotter ett modehalsband som gör att hon kan visa upp sitt stjärntecken med stil och elegans.
Matière

Alliage de zinc

Färg

Gyllene

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mode smyckes set stjärntecken halsband med 3 hängen för 12 årig flicka

Halsbandet är prytt med tre hängen som representerar deras astrologiska tecken. Hänget kan bäras vid alla tillfällen och passar till alla typer av outfits, oavsett om det är en elegant kväll eller en avslappnad dag.

Detta smycke är tillverkat av zinklegering och är slitstarkt, vilket garanterar lång livslängd. Det kommer garanterat att göra intryck!

Halsband med det astrologiska tecknet

Detta fina smyckeset med stjärntecken är ett fint personligt halsband att göra själv eller ge bort i present till unga tjejer som älskar astrologi. Guldhalsbandet med tre hängen som representerar ett stjärntecken. Varje hänge är handgraverat med stor finess, vilket skapar en unik och elegant finish.

Halsbandet passar alla halsstorlekar, vilket gör det till en speciell och unik present till födelsedagar eller jubileer. Unga tjejer kommer att älska att bära detta halsband för att lägga till en touch av personlig stil i sin garderob.

Ett unikt halsband

Halsband med stjärntecken och hängsmycken är ett måste för alla unga tjejer som gillar att sätta en personlig prägel på sin outfit.

Detta set innehåller ett elegant halsband med ett hänge som representerar personens astrologiska tecken, samt två andra matchande hängen.

Halsbandet är tillverkat av ett slitstarkt och hållbart material av hög kvalitet som inte missfärgas så lätt. Det har en justerbar kedja som passar alla halsstorlekar perfekt.