Lila flätat armband som bärs på en handled med ett porträtt av Snövit
Disney Snövit lila armband
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Snövit lila armband

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Disney Snövit lila armband med flätad arm har en djuplila nyans som påminner om de livfulla färgerna i Snövits ikoniska klänning. Materialet är både mjukt och slitstarkt, vilket gör att armbandet känns bekvämt och håller länge. Juvelens främsta charm är utan tvekan dess hänge, som symboliskt representerar det centrala emblemet i den mytiska sagan om Snövit.
Färg

Violett

Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Snövit lila armband

Designat med omsorg och känsla för detaljer, detta armband är en sann hyllning till Snövits magiska värld. Armbandet är tillverkat av flätade lila trådar, vilket ger en mjuk textur som är behaglig att ta på.

De klara färgerna och de omsorgsfulla detaljerna ger liv åt den ikoniska Disneykaraktären. Armbandets lås är praktiskt och säkert, vilket gör det enkelt att ta på och av samtidigt som det sitter säkert på plats hela dagen.

Djup lila för en vacker juvel

Inspirerad av den berömda sagans magiska värld fångar denna förtrollande juvel all skönhet och oskuldsfullhet hos Snövit.

Den är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och har en livfull lila nyans som påminner om den ikoniska karaktärens mystik och grace. Den fina flätningen av trådarna ger armbandet en subtil textur och tillför en spännande visuell dimension som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet.

Lila flätat armband som bärs på en handled med ett porträtt av Snövit

Charmig representation av prinsessan

Armbandets huvudberlock är ett utsökt runt hänge som föreställer prinsessan Snövit och hennes förgiftade äpple, vilket symboliserar det viktigaste ögonblicket i den ursprungliga sagan. Denna trogna avbildning ger smycket en dramatisk touch samtidigt som den refererar till den fängslande handlingen kring Snövit.

Den oklanderliga finishen är ett bevis på det arbete som har lagts ned i varje detalj för att skapa en accessoar av exceptionell kvalitet.