Blåvitt armband med Elsa och en fågel som hänge
Blått och vitt Frost Elsa Armband med fågelhänge
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Blått och vitt Frost Elsa Armband med fågelhänge

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det blåvita Elsa Snow Queen-armbandet med fågelhänge är en helt magisk accessoar som kommer att göra varje ögonblick på dagen till en saga. I mitten av armbandet finns en charmig medaljjong som föreställer Elsa, i skimrande färger, som ger en extra touch av förtrollning till en ensemblen.
Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blått och vitt Frost Elsa Armband med fågelhänge

Det blåvita Elsa Snow Queen-armbandet med fågelhänge är en förtrollande juvel som fångar den magiska andan i Disneys berömda animerade film. Detta utsökta armband är utformat för att glädja fans i alla åldrar, särskilt de som är fängslade av prinsessan Elsas charm.

Armbandet är tillverkat av blå och vita glaspärlor, noggrant utvalda för sin gnistrande skönhet. Varje pärla är polerad till perfektion, vilket skapar en slät, glänsande yta som omedelbart drar till sig uppmärksamhet.

En vacker juvel för små prinsessor

Det blåvita Elsa Snow Queen-armbandet med fågelhänge är ett riktigt smycke som kommer att glädja alla små prinsessor som är fans av den berömda Disney-prinsessan. Detta sällsynt eleganta armband har en silverpläterad metallkedja och är utsmyckat med flätade konstläderdetaljer.

I hjärtat av det här förtjusande armbandet finns ett magnifikt hänge som föreställer en liten fågel med slående detaljer. Fågeln symboliserar den frihet som är så kär för Elsa, hjältinnan i filmen Snödrottningen.

Blåvitt armband med Elsa och en fågel som hänge

Elsa, den berömda snödrottningen

Det vackraste med det här armbandet är utan tvekan porträttet av Elsa på en av metallskivorna. Denna illustration är helt enkelt sublim och återspeglar perfekt den tysta styrka som denna atypiska prinsessa utstrålar.

Detta smycke är omsorgsfullt utformat för att vara bekvämt att bära tack vare magnetlåset, som är lätt att hantera även för barn. Den justerbara storleken gör dessutom att armbandet passar perfekt på ditt barns handled. Det här vackra armbandet blir den perfekta presenten till alla drömmande små flickor.