ett par rosa converse-skor med Frozen-motiv på ett vitt bord
Frost Tränare för flickor
761,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Frost Tränare för flickor

761,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det här är de perfekta skorna för alla tjejer som vill se snygga ut och känna sig bekväma på samma gång. De är snygga till jeans, shorts eller kjol och kan kläs upp eller ner beroende på tillfälle. Dessutom är de till för alla tjejer som älskar filmen Frozen! Oavsett om du är på väg till skolan kommer dessa sneakers att ge dig en boost.
Matériau Supérieur

Toile

Saison

Quatre saisons

Caractéristique

respirant

Type D'article

Chaussures décontractées

Matériau de Semelle Extérieure

Liège

Matériel de semelle

latex

Matériel Doublure

Toile

Storlek

24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Tränare för flickor

Frozen sneakers för tjejer är det perfekta valet för små fans av den berömda Disney-serien. Dessa skor är noggrant utformade för att erbjuda komfort, stil och hållbarhet för barnfötter.

Oavsett om det är för en dag i skolan, en familjeutflykt eller en sportaktivitet, är Frozen sneakers för tjejer ett perfekt val. De är mångsidiga och passar för alla tillfällen. Dessutom är de tillräckligt robusta för att tåla vardagligt slitage och hålla sig i gott skick under lång tid. Ge din lilla prinsessa den ultimata presenten med Frozen träningsskor för tjejer.

Flexibel och andningsbar

Dessa skor är det perfekta valet för alla unga kvinnor som vill känna sig både eleganta och bekväma. Med en design i converse-stil med Frozen-mönster är de perfekta för alla tillfällen. Dess tyg och latex gör dem mer flexibla och andningsbara, vilket ger mer frihet för ditt barn att leka så mycket som hon vill!”

0-885cd2.jpeg

En stil du bara måste ha

Oavsett om din lilla flicka är på väg till skolan, parken eller kompisens hus, kommer hon garanterat att vända huvuden med dessa sneakers. Och eftersom de är så prisvärda kan du köpa ett par till henne i varjefärg!