Moderiktiga mångfärgade enhörningstofflor för flickor
Enhörnings-tofflor för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörnings-tofflor för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Överraska din lilla flicka med dessa söta enhörningstofflor för flickor! Hon kommer att älska deras silkeslena textur och mysiga plyschstoppning. De är tillverkade i bomull och är perfekta för att hålla ditt barns fötter varma under vintersäsongen. Med sin bedårande design och optimala komfort kommer de snabbt att bli ett måste för avkopplande stunder hemma.
Tranche d'âge

0 à 12 ans

Saison

Hiver

Matériel

Peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörnings-tofflor för flickor

Enhörningstofflor för flickor är den perfekta presenten till alla små prinsessor som drömmer om magi och äventyr. Enhörningstofflorna har en bedårande och färgglad design, med ett enhörningshuvud på toppen och ett glittrande horn i mitten.

Fina detaljer som broderade ögon och präglade öron ger en extra dimension till dessa redan förtrollande tofflor. Förutom att de är bedårande är de också mycket praktiska.

Halkfria unicorn-tofflor för flickor

Dessa enhörningstofflor för tjejer är gjorda för att användas i hemmet. De har mjuka, robusta, slitstarka och halkfria gummisulor.

Tofflor med enhörning för flickor är en bedårande och bekväm modeaccessoar som små flickor kommer att älska. De här tofflorna är tillverkade av mjuka och plyschiga material, som plysch eller bomull, för att ge ditt barns fötter en bekväm och varm känsla.

Bekväma tofflor för flickor

Ditt lilla barn kommer också att älska enhörningshuvudet med horn på framsidan av detta par tofflor för flickor! Materialet är fluffigt och mjukt för att ditt barns små fötter ska känna sig bekväma.

Designen på dessa tofflor är inspirerad av den mytomspunna fantasivarelsen enhörningen. Tofflorna har ett gyllene horn på framsidan, samt färgglada öron och man som ger en touch av fantasi och magi till helheten.

Tofflans form påminner också om en enhörning, med en spetsig tå och rundade kanter.