Ett par vita mockasiner för flickor, en sko hålls i ena handen
Mjuka loafers med snörning för flickor
397,00 kr568,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mjuka loafers med snörning för flickor

397,00 kr568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du har blivit bjuden på en speciell tillställning, t.ex. dop eller bröllop, är dessa mjuka mockasiner med snörning för flickor perfekta för tillfället. De är bekväma och mycket flexibla, så att din dotter kan springa, hoppa och leka utan att få ont i fötterna.
Färg

Brun, Svart, Vit

Sexe

Fille

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Matériau

Cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuka loafers med snörning för flickor

För det första säkerställer den dämpade innersulan en perfekt passform för foten och ger det stöd som unga fötter behöver för att växa sig friska. Det mjuka tygfodret andas också och hjälper till att hålla fötterna svala och torra hela dagen. Dessutom har mockasinerna en snygg design som garanterat kommer att dra blickarna till sig.

Med en högklassig finish i din favoritfärg, från en traditionellt neutral nyans till tryck som kallar på sommaren, kommer den här modellen säkert att förvåna alla flirtiga små flickor.

Oöverträffad komfort

Dessa skor har snörning så att du kan justera åtdragningen för din dotters fot, vilket ger henne oöverträffad komfort. Dessutom är dessa skor tillverkade av högkvalitativa material och har utformats speciellt för att ge optimal komfort för barnfötter.

Mockasinernas insida är vadderad med ett mycket bekvämt foder som ger en behaglig, mjuk känsla mot barns känsliga hud. Ovandelen på mockasinen har snygga dekorativa detaljer som ger dessa skor en elegant look. Med en klassisk design som har en touch av indisk influens är dessa mockasiner tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och komfort.

Finns i tre färger

Girls mjuka loafers med snörning finns i en mängd olika neutrala färger som matchar alla outfits och färgscheman. Ovandelen är tillverkad av ett mjukt material som anpassar sig perfekt till fötterna och undviker obehag eller irritation.

Den flexibla sulan ger utmärkt rörlighet utan att offra den stabilitet som behövs för att bibehålla en optimal hållning när du går. De små halkfria dubbarna ser också till att barnen inte halkar på släta ytor, vilket ger dem trygghet och självförtroende när de går och leker aktivt hela dagen. Dessa skor kommer att följa med ditt barn på alla äventyr under en lång tid framöver.