Ett par converse-liknande skor med enhörnings- och regnbågsmotiv ritade som graffiti
Enhörningstränare för flickor
659,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörningstränare för flickor

659,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa roliga och funky enhörningsskor är perfekta för din lilla fashionista! De är tillverkade i bekväm canvas och har ett fint graffitimotiv med enhörning och regnbåge. De är perfekta att ha på sig varje dag, oavsett om det är till skolan eller ut med vännerna. Din lilla flicka kommer garanterat att älska dem!
Matériau de Semelle Extérieure

caoutchouc

Type de Talon

Plat

Matériel Doublure

Coton

Hauteur de Bottes

Mi-mollet

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningstränare för flickor

Enhörningsskor för flickor är det perfekta valet för små fashionistas som vill lägga till en touch av magi till sina vardagsoutfits. Med sin lekfulla och färgglada design är dessa sneakers en riktig favorit för alla små flickor som älskar enhörningar.

De passar perfekt till alla outfits, oavsett om det är en ljus, färgglad klänning eller avslappnade jeans. Förutom att de är bedårande är dessa enhörningsskor för flickor också slitstarka.

Hållbarhet och komfort

Dessa enhörningsskor för flickor är det perfekta valet för din lilla flicka under våren och hösten! De har en yttersula i gummi för extra hållbarhet, ett platt hjul för komfort och en självhäftande snörning för enkel av- och påtagning. Ditt barn kommer att vara redo för alla äventyr i denna stil licorn!

40470-ec7d0f.jpeg
40470-e1b21d.jpeg

Hälsa för dina små fötter

De här enhörningssneakers för tjejer är inte bara vackra, de ger också friska fötter. Fodret i cotton ger andningsförmåga, medan den mellanhögakalvhöjden ger täckning och stöd. Det är precis vad din prinsessa behöver för att ta sig igenom dagarna bekvämt!