Flickas kanintofflor på en matta i ett hus
Frost Tofflor för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Tofflor för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter den perfekta födelsedagspresentationen till din lilla flicka är dessa snödrottning-tofflor för flickor helt rätt val. De är supervarma och perfekta för vintersäsongen. Designen är helt enkelt fantastisk.
Tranche d'âge

25 mois à 12 ans

Matériau de Semelle Extérieure

Plastique

Matériau Supérieur

Caoutchouc

Matériel Doublure

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Tofflor för flickor

Dessa tofflor är bekväma att bära tack vare sin mjuka, lätta fleecekonstruktion. Små fötter kommer att vara insvepta i plyschvärme, medan de halkfria sulorna ger ett fast grepp på alla typer av ytor. De är bekväma och lätta att ta på tack vare den halvöppna designen.

Det mjuka tyget som används för att tillverka tofflorna säkerställer tillräcklig ventilation för att förhindra överdriven svettning under användning, med ett vackert tryck med Elsa och Anna från den berömda Disney-musikalen på ovansidan av varje sko.

Ett bekvämt tillbehör

Dessa slippers är perfekta för att hålla din lilla prinsessas fötter varma under vintermånaderna. Dessutom finns de i två färger. De ljusa, glänsande färgerna är mycket tilltalande för barn, medan det mjuka materialet är bekvämt mot deras fötter. Med en slitstark halkfri gummisula ger dessa tofflor också extra säkerhet när de rör sig på hala golv.

De är lätta att ta på och av, och barnen kommer att kunna göra det självständigt. Faktum är att de är öppna baktill och har en flexibel plös som fortfarande håller fast toffeln vid foten. De är mycket bekväma och trevliga att ha på sig varje dag.

Prinsessans tofflor

De mönstrade tofflorna Snow Queen för flickor är helt bedårande! De är mjuka och bekväma och det perfekta valet för små flickor som älskar prinsesslivet. De har ett sött Snödrottning-tryck på ovansidan.

Den bedårande stilen på dessa tofflor gör dem perfekta som en födelsedagspresent eller en otroligt söt liten gest för alla tjejer som är ett Snow Queen-fan. Så om du letar efter den perfekta presenten till dina älskade prinsessor – leta inte längre!