Ryggsäck med USB-laddare för flickor i flera moderiktiga färger
Ryggsäck med USB-laddare för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ryggsäck med USB-laddare för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Huvudfacket på denna ryggsäck med USB-laddare för tjejer är tillräckligt rymligt för att rymma en bärbar dator, surfplatta och så vidare. Det finns även en annan ficka på baksidan för andra föremål. Dessutom har denna eleganta och funktionella ryggsäck en USB-port och ett uttag för laddning av din telefon.
Färg

Grå, Grön, Rose, Svart

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med USB-laddare för flickor

Ryggsäck med USB-laddare för tjejer är en praktisk och trendig accessoar som kombinerar stil och funktionalitet. Denna ryggsäck är speciellt utformad för att möta behoven hos moderna, aktiva tjejer.

Den här ryggsäcken är perfekt för daglig användning, oavsett om det gäller skola, shopping, resor eller utomhusaktiviteter.

Ryggsäck för flickor med framficka

Fickan på framsidan av denna ryggsäck är perfekt för förvaring av din flickas telefon och hörsnäcka. Du kommer snabbt åt den utan att behöva leta i väskan.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa, slitstarka och hållbara material som garanterar långvarig användning.

Den har ett rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, anteckningsböcker, kläder eller något annat som behövs för en hektisk dag.

Vattentät ryggsäck för flickor

Utsidan av denna ryggsäck för tjejer har en vattenavvisande beläggning, vilket gör den perfekt för de dagar då du är ute i regnet. Detta håller din dotters tillhörigheter torra.

Det finns också flera inner- och ytterfickor för förvaring av småsaker som nycklar, mobiltelefon, vattenflaska etc. En av de mest praktiska egenskaperna hos denna ryggsäck är dess inbyggda USB-laddare.

Ryggsäcken är också utrustad med en USB-laddare