Rosa skolväska med enhörning för trendiga små flickor
Rosa skolväska med enhörning för små flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Rosa skolväska med enhörning för små flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en söt och praktisk skolväska som din lilla pirat kan ha med sig till skolan? Då kommer hon att älska sin nya rosa enhörningsskolväska för små flickor! Den här ryggsäcken är perfekt för skolstarten och är tillverkad av ett bekvämt tyg som andas, och dess design kommer att avlasta din lilla flickas rygg. Med flera fack kan hon hålla ordning på alla sina saker på ett snyggt sätt.
Matériau Principal

Oxford

Capacité

En dessous de 20 litres

Décoration

NONE

Type de Fermeture

Fermeture éclair

Matériel Doublure

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa skolväska med enhörning för små flickor

Den rosa enhörningsskolväskan för små flickor är en helt bedårande och magisk accessoar som kommer att glädja alla spirande små prinsessor. Med sin förtrollande design är denna skolväska både funktionell och estetiskt tilltalande.

Ryggsäckens mjuka, feminina rosa färg förstärks av söta, färgglada enhörningsmotiv. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att fånga små flickors fantasi, med dansande enhörningar, glittrande regnbågar och blinkande stjärnor.

De bästa skolväskorna inför skolstarten

Är din lilla flicka ett fan av enhörningarnas magiska, sagolika värld? Då kommer hon att älska den härenhörningsmönstrade skolväskan ännu mer för att följa med henne på skolstarten!

Den färgglada och söta designen kommer inte att gå obemärkt förbi, och hon kommer bara att ha en sak att se fram emot när hon ser den: skolstarten för att inviga den och visa upp den för sina klasskamrater.

Praktisk, solid och med stor kapacitet

Den här enhörningsskolväskan för små flickor har en enorm förvaringskapacitet, så att hon kan hålla alla sina skolgrejer perfekt organiserade. De många inre och yttre facken kommer att göra din lilla pirat till en seriös och flitig elev.

Tillverkad av högkvalitativt Oxford-tyg som är slitstarkt och bekvämt att bära. Dess design fördelar vikten jämnt över din lilla flickas rygg och axlar så att du tryggt kan följa med henne året runt!