Sjöjungfru-ryggsäck för liten flicka i olika färger i ett hus
Sjöjungfru-ryggsäck för små flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sjöjungfru-ryggsäck för små flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter den perfekta ryggsäcken till din lilla flickas första skoldag? Välj då denna magnifika sjöjungfruryggsäck för små flickor! Den är bekväm att bära och supersöt, hon kommer att älska sin nya väska dekorerad med glänsande paljetter och fjäll precis som äkta sjöjungfruskinn!
Matériau Principal

PU

Sexe

Fille

Capacité

En dessous de 20 litres

Type de poignée/sangle

poignée souple

Matériel Doublure

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sjöjungfru-ryggsäck för små flickor

Sjöjungfruryggsäcken för små flickor är en helt förtrollande accessoar som kommer att fylla spirande små prinsessor med förundran. Denna unika ryggsäck kombinerar både sjöjungfrurnas charm och funktionaliteten hos en praktisk ryggsäck.

Ryggsäckens utsida pryds av en vacker glittrande sjöjungfrusvans, som skiner briljant i solljuset.

En väska som är alldeles för söt!

Perfekt för din lilla prinsessas skolstart, dennasjöjungfruryggsäck kan också användas för att gå på sport, på helger eller på semester.

Hon kommer att älska den och alltid ta den med sig, vilket gör din lilla ännu sötare!

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och vattenavvisande. Den är också mycket bekväm att bära tack vare de vadderade, justerbara axelremmarna. Axelremmarna har också ett bröstremssystem som hjälper till att fördela ryggsäckens vikt över barnets kropp.

Praktisk och hållbar

Med en stor förvaringskapacitet kan din lilla flicka enkelt förvara alla sina saker i den på ett perfekt organiserat sätt.

Designad med ett slitstarkt och andningsbart material, den är bekväm att bära och kommer att hålla i många år!

Ryggsäckens design är vacker och fångar omedelbart blicken med sitt ljusa, färgglada sjöjungfrumotiv. Ryggsäcken är dekorerad med glittrande paljetter och skimrande paljetter som ger intrycket av att sjöjungfrun simmar i havet.