Rosa hjärtformad ryggsäck för barn med lunchlåda och pennfodral
Ryggsäck med hjärtmönster för flicka
1238,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Ryggsäck med hjärtmönster för flicka

1238,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den hjärtmönstrade flickryggsäcken är den perfekta följeslagaren för små flickor som precis har börjat. Med sin snygga och bedårande design erbjuder den optimal komfort för att bära allt det viktigaste som behövs för en dag i skolan eller på familjeutflykter.
Matériau

Polyester

Poids

850 g

Type de fermerture

Zipper

Accessoires

Boîte à lunch et trousse incluses

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med hjärtmönster för flicka

Den hjärtmönstrade ryggsäcken för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja små flickor som vill ha stil och praktiska egenskaper. Med sin söta design och charmiga detaljer är den här ryggsäcken perfekt för att följa med barnen på alla deras äventyr.

Den här ryggsäcken är både slitstark och tålig, vilket garanterar långvarig användning utan att kompromissa med utseendet. Hjärtmotiven på tyget ger en mjuk och feminin touch, vilket gör ryggsäcken till ett perfekt val för spirande små prinsessor.

Komfort och stil

Den hjärtmönstrade ryggsäcken för flickor är ett perfekt val för små flickor som ska börja skolan. Det är en trendig, modern och praktisk väska som passar perfekt för barn mellan 3 och 6 år. Designen är extremt söt.

Axelremmarna är bekväma och vadderade, vilket gör det enkelt för din lilla flicka att använda den. Den hjärtmönstrade ryggsäcken för flickor ger inte bara komfort utan också stil samtidigt som den garanterar säkerhet eftersom föräldrarna gärna vill veta att deras barn har en solid grund från tidig ålder för att vara redo för sitt stora skoläventyr.

Det du måste ha

hjärtmönstrad ryggsäck för flickor är en perfekt produkt för små flickor som snart ska börja sitt första år i skolan. Med sin kompakta storlek och mjuka, charmiga mönster kommer den här ryggsäcken att ge en extra touch av spänning till de första skoldagarna.

Den bedårande designen på ryggsäcken för flickor kommer säkert att tilltala de yngsta eleverna med sitt hjärttryck i mjuka toner. Trycket är särskilt väl utfört och mycket väl genomtänkt för att framhäva produktens skönhet ännu mer. En magnifik barnryggsäck som kommer att glädja ditt barn från de allra första dagarna i skolan med en chic och älskvärd stil, rymlig och slitstark med kvalitetsmaterial.