Elefantgosedjur i bomull med handduk för flickor
Gosedjur i bomull för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Gosedjur i bomull för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Som förälder vet du hur viktigt det är att hålla ditt barn varmt och bekvämt hela tiden. Det är därför vi har tagit fram denna bomullsdyna för flickor. Det är en underbar presentidé till bebisen. Den kommer att ge värme och komfort till ditt lilla barn under kalla nätter.
Färg

Rose

Tranche d'âge

4 à 18 mois

Matériau

coton + peluche

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Gosedjur i bomull för flickor

Bomullstäcke för flickor är en bedårande följeslagare som kommer att ge komfort och mjukhet till din lilla prinsessa.

Din dotter kommer att bli förtrollad av skönheten hos sin nya lekkamrat. Förutom att vara ett bekvämt föremål är denna bomullsdyna också mycket praktisk. Oavsett om det är för att trösta under svåra tider, för att dela hemligheter eller bara för skojs skull, så kommer detta täcke alltid att finnas där för henne.

Mångsidig mjuk leksak för flickor

Den här doudou för flickor är lätt och utrymmesbesparande. Det gör den mycket mångsidig och kan användas antingen som en paddelfilt,eller för att täcka henne i sängen.

Bomullstäcke för flickor är en mjuk och bekväm accessoar som kommer att följa din lilla prinsessa under hennes första år.

Den här snuttefilten är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att ge ditt barn en behaglig och lugnande taktil upplevelse.

Elefantgosedjur i bomull med handduk för flickor

Mjukt gosedjur för flickor

Vi vet alla hur kallt det kan bli mitt i natten! Denna doppdyna för flickor är perfekt för att hålla din lilla flicka ombonad och varm. Den är skonsam mot hennes känsliga hud tack vare materialet som är tillverkat av bomull.

Det ultramjuka bomullstyget har en slät, silkeslen struktur som är behaglig att ta på och lätt för små händer att hantera.

Dynaens pastellrosa färg är perfekt för flickor och ger en touch av mjukhet och femininitet till omgivningen. Dynans design är enkel och tidlös, med en kvadratisk form och rundade kanter för att undvika skarpa vinklar som kan skada ditt barn.