Trendig sparkcykel för flickor med 3 blinkande hjul
Sparkcykel för flickor med 3 blinkande hjul
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sparkcykel för flickor med 3 blinkande hjul

965,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Unna ditt barn denna blinkande 3-hjuliga skoter för flickor. Denna leksak är tillräckligt cool för att imponera på hennes vänner! Den har 3 hjul som hjälper ditt barn att balansera ordentligt när hon fortfarande håller på att lära sig att köra den.
Matériau

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sparkcykel för flickor med 3 blinkande hjul

Den är också lätt att förvara och transportera tack vare det praktiska viksystemet. Om du letar efter en kvalitetsscooter till din lilla flicka är Girl’s Flashing 3-Wheel Scooter det perfekta valet.

Den erbjuder en rolig och säker körupplevelse samtidigt som den är snygg och praktisk.

Hopfällbar sparkcykel för flickor

Den här flicksparkcykeln är hopfällbar för enkel transport eller förvaring. De stora framhjulen kan lysa upp med en blinkande effekt när de rullar, vilket gör dem mer synliga på natten.

Flickans blinkande 3-hjuliga scooter är en högkvalitativ produkt som erbjuder en exceptionell körupplevelse för barn. Scootern är speciellt utformad för flickor och har en snygg och färgglad design som kommer att tilltala alla små prinsessor.

36036-e6f04c.jpeg
Trendig sparkcykel för flickor med 3 blinkande hjul

Scooter med justerbart styre för flickor

Styrhöjden på denna flicksparkcykel kan justeras från 75 cm till 80 cm. På så sätt kan den anpassas till ditt barns längd.

Med sina tre hjul erbjuder denna sparkcykel maximal stabilitet, vilket gör den idealisk för nybörjare. Hjulen har också blinkande LED-lampor som aktiveras när sparkcykeln är i rörelse, vilket ger en extra touch av stil.