Rullskridskor med små vingar för moderiktiga tjejer
Rollerblades med små vingar för flickor
1534,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rollerblades med små vingar för flickor

1534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om ditt barn ännu inte har upplevt glädjen med att åka skridskor kan du ge henne dessa rullskridskor med små vingar för flickor? Hon kommer att älska att åka dem! De små vingarna på skorna ger intrycket av att barnen glider genom luften snarare än på marken.
Matériel de semelle

EVA

Matériau Supérieur

PVC

Matériel Doublure

Tissu en coton

Matériau de Semelle Extérieure

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rollerblades med små vingar för flickor

Skridskorna är tillverkade av ett slitstarkt material som garanterar en lång livslängd, även vid frekvent användning. Ergonomiska innersulor ger extra komfort, så att barn kan bära dessa skridskor utan att känna någon smärta eller ömhet.

Det justerbara fästsystemet ser också till att foten hålls säkert under sport, vilket förhindrar eventuella skador orsakade av fall eller oväntade rörelser. De har LED-belysning, så att de kan ses i mörkret och lägga till färg och stil!

LED-rullskridskor för flickor

Hjulen på dessarollerblades har blinkande LED-lampor för att synas bättre i mörkret. Detta hjälper till att locka människors uppmärksamhet när du åker skridskor på natten. De små vingarna längst upp på baksidan av varje sko ger en sagolik touch som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. De är dekorerade med skimrande, glittrande detaljer, vilket skapar den perfekta looken för att inspirera fantasi och kreativitet hos unga tjejer.

Det här är ett perfekt val för alla skridskoentusiaster som vill lägga till en touch av nyckfullhet och magi till sin rullskidupplevelse.

Rullskridskor med små vingar för moderiktiga tjejer
Rullskridskor med små vingar för moderiktiga tjejer

Rollerblades av hög kvalitet

Dessa barnvagnar för flickor är tillverkade av starka PVC-material och är fodrade med bomull. De har snörning och kardborreknäppning för säker passform.

De här skridskorna är tillverkade av avancerade material och har utformats med stöd som är skräddarsytt för unga skateboardåkares fötter. Pjäxan är vadderad för att ge optimal komfort under långa sessioner på hjul. De fyra polyuretanhjulen ger utmärkt grepp och hållbarhet. Dessa fantastiska rollerblades kan användas i en mängd olika situationer, från rullskridskodiskon till rullskridskoåkning runt kvarteret. Med sin unika och färgglada design uppmuntrar de till konstnärlig kreativitet medan man har kul på dessa ljusa rollerblades.