3-hjulig scooter för flickor med färgade lysdioder, komplett
Flickans 3-hjuliga scooter med lysdioder
1591,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flickans 3-hjuliga scooter med lysdioder

1591,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vi har den här fina 3-hjuliga sparkcykeln för flickor. Det är en leksak som kommer att ge ditt barn timmar av kul med vänner eller på egen hand. Höjden är justerbar för att passa ditt lilla barn. De tänds automatiskt när scootern är i rörelse, vilket skapar en spektakulär och förtrollande visuell effekt.
Âge

3-8 ans

Matériau de roue

Caoutchouc

Charge

50 kg

Poids du produit

2.5 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flickans 3-hjuliga scooter med lysdioder

Den färgglada 3-hjuliga flickskotern med LED är det perfekta valet för spirande unga äventyrare. Scootern har en unik och färgglad design och är en riktig fröjd för ögat.

De klara, livfulla färgerna ger varje åktur en touch av skoj och dynamik. Dessutom lyser lysdioderna i hjulen upp ditt barns väg och skapar en bländande ljusshow som garanterat kommer att fånga deras fantasi.

Sparkcykel för flickor med söt design

Designen på denna 3-hjuliga scooter är speciellt utformad för små flickor som älskar moderiktiga saker. Scootern är lätt att hantera för små barn och kan bära upp till 50 kg.

Den färgglada 3-hjuliga scootern med LED för flickor är en innovativ och rolig produkt som kommer att glädja små flickor som är ivriga att upptäcka och gå på äventyr.

Med sina tre hjul ger den ökad stabilitet och gör det möjligt för barn att röra sig säkert. Den färgglada, attraktiva designen kommer säkert att tilltala de yngsta, medan de integrerade LED-lamporna ger varje åktur en touch av magi och förtrollning.

3-hjulig scooter för flickor med färgade lysdioder, komplett

Scooter av bra kvalitet för flickor

Den härflicksparkcykeln är en vacker, snygg sparkcykel av god kvalitet. Dessutom är den lätt med en vikt på bara 2,5 kg.

Den här scootern är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess robusthet och hållbarhet. Den är utrustad med ett höjdjusterbart styre som gör att den kan anpassas till barnets längd och främjar en ergonomisk hållning.

Handtagen är också utformade för att ge ett bekvämt och säkert grepp. Tack vare sina tre hjul erbjuder denna scooter stor stabilitet, vilket gör att barn kan röra sig runt med tillförsikt. De två bakhjulen är utrustade med bromsar, vilket gör det enkelt att sakta ner eller stanna när det behövs.