-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Prinsessans projektionsfackla för flickor

227,00 kr

Slut i lager

Denna projektionslampa ger ditt barn möjlighet att sända bilder av prinsessor på väggarna. Din dotter kan bläddra igenom de 24 tillgängliga bilderna med en knapptryckning. Lampan är lämplig för barnhänder och projektionslampans huvud kan vridas 90 grader. En rolig och lekfull leksak för barn.
Matériau

ABS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessans projektionsfackla för flickor

Princess Girl Projection Torch är en förtrollande produkt som utformats speciellt för spirande små prinsessor. Denna magiska ficklampa kombinerar både användbarheten hos en traditionell ficklampa och skönheten hos flickornas favoritsagokaraktärer.

Men det som gör denna fackla så speciell är dess förmåga att projicera bilder av prinsessor på väggar eller tak. Tack vare ett inbyggt projektionssystem kan små flickor se sina favoritprinsessor komma till liv i sitt eget sovrum. Oavsett om det är Askungen, Belle, Ariel eller Rapunzel så kommer dessa ikoniska karaktärer att fylla barnens ögon med förundran och stimulera deras fantasi.

Prinsessor överallt på väggarna

Din dotter kommer att älska att kunna hitta på och berätta historier om Princesser genom att låta fantasin flöda. Varje bild som den här projektionslampan sätter upp på väggen är en potentiell berättelse.

Den här lampan är utformad med barn i åtanke och har ett handtag som är lätt att hålla i, vilket gör den idealisk för små händer. Denna projektionslampa har ett projektionssystem som projicerar färgglada bilder på väggar och tak.

Bilderna är skarpa och ljusa, vilket gör upplevelsen ännu mer omslutande för ditt barn.

Prinsessprojektionslampa för moderiktiga flickor med ask

Särskilt för flickor

Ljus och bilder, det är vad denna projektionslampa special för tjejer handlar om. Helt klart en härlig present till den kommande julhelgen.

Designen på denna ficklampa är också mycket tilltalande för barn. Den är dekorerad med illustrationer av prinsessor, enhörningar och slott, vilket gör den till en perfekt accessoar för en liten flickas sovrum.

Ficklampan är också mycket attraktiv för barn