Harry Potter Hedwig Uggla byggklossar på en bräda
Harry Potter Hedwig Uggla Byggklossar
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter Hedwig Uggla Byggklossar

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar den berömda trollkarlen, här är ett komplett kit med Harry Potters Hedwig Owl byggklossar. Alla delar medföljer, följ bara monteringsanvisningarna. Ugglan kommer att följa med din dotter när hon följer med Harry Potter på hans äventyr. Viktig detalj: ugglan delar ut breven och rör på vingarna när du vrider på veven.
Matériau

Plastique

Attention

Ne Pas Avaler

Contenu

630 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter Hedwig Uggla Byggklossar

Byggsetet Harry Potter Hedwig Owl är ett spännande lekset som låter fans av den berömda sagan återskapa en av de mest ikoniska karaktärerna i det magiska universumet.

Med inspiration från den berömda vita ugglan som tillhör Harry Potter själv erbjuder detta byggset en uppslukande och kreativ upplevelse för både barn och vuxna. Formgivarna har varit noga med att återge ugglans fjädrar med precision, vilket ger en touch av realism till denna skapelse.

Leverans av brev

Med dessa Harry Potter Hedwig Owl byggklossar får din dotter en vacker leksak och dekoration till sitt rum. Hon kommer att kunna återskapa scener från filmen och dela ut brev.

Harry Potter Hedwig Owl byggklossar är en otroligt rolig och utmanande produkt för fans av den berömda bok- och filmserien.

Med detta kit kan du bygga din egen version av Harry Potters ikoniska uggla, Hedwig, med hjälp av högkvalitativa byggklossar.

37178-41c067.jpeg

Barns lekfulla utveckling

Att sätta ihopbyggklossar kräver och utvecklar olika användbara förmågor i din dotters liv som logik, tänkande och lite tålamod. Så det är en användbar gåva såväl som en fin en.

Satsen innehåller allt du behöver för att bygga en detaljerad kopia av den vita och grå ugglan, inklusive specialdelar för att skapa dess vingar, huvud och kropp.

Steg-för-steg-instruktionerna är lätta att följa och guidar dig genom byggprocessen.