Harry Potter Klocktornet byggklossar med figurer inuti
Harry Potter Klocktornet byggklossar
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Harry Potter Klocktornet byggklossar

1534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar den berömda trollkarlen finns här ett komplett kit med Harry Potter-byggklossar för klocktornet. Att bygga och använda som bakgrund för att återskapa berättelser precis som i filmen. Alla delar medföljer, följ bara monteringsanvisningarna. Ditt barn kommer att bli riktigt nöjd när hon är klar med monteringen.
Taille du bloc

Compatible avec Lego

Matériau

Plastique

Attention

Ne Pas Avaler

Contenu

900 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter Klocktornet byggklossar

Byggklossarna Harry Potter Clock Tower är ett otroligt detaljerat och fängslande byggset som låter Harry Potter-fans återskapa en av de ikoniska platserna på Hogwarts.

Klocktornet är en majestätisk byggnad som står stolt i hjärtat av Hogwarts. Med sina fyra våningar är denna imponerande struktur en symbol för den magi och inlärning som pågår på trollkarlsskolan.

Hogwarts klocktorn

Din dotters sovrumsinredning kan förnyas med dessa Harry Potter Klocktornet Byggklossar. Hon kan återskapa scener från filmen och spela till sitt hjärtas innehåll.

Byggklossar för Harry Potters klocktorn är en uppsättning roliga, pedagogiska leksaker som gör det möjligt för barn att återskapa Harry Potters magiska värld.

Klocktornet är en ikonisk byggnad på Hogwarts, den trollkarlsskola där Harry Potter och hans vänner studerade magi.

37193-338d3c.jpeg

Barns lekfulla utveckling

Att sätta ihopbyggklossar kräver och utvecklar olika användbara förmågor i din dotters liv som logik, tänkande och lite tålamod. Så det är en användbar gåva såväl som en trevlig sådan.

Harry Potter-fans kommer att älska att känna igen de välbekanta detaljerna, klossarna är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla länge.