Harry Potter Fumseck byggklossar i gult, orange och svart
Harry Potter Fumseck byggklossar
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter Fumseck byggklossar

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För din dotter som älskar att bygga och är ett Harry Potter-fan, här är en Fumseck bygglåda från Harry Potter-filmerna; det är Dumbledores uggla. Alla delar medföljer, följ bara monteringsanvisningarna. Viktigt: använd veven för att flytta Fumsecks vingar! Ditt barn kommer att bli förtjust när hon har monterat klart den.
Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter Fumseck byggklossar

Harry Potters Fumseck-byggklossar är en fantastisk uppsättning leksaker som gör det möjligt för fans av den berömda sagan att skapa sin egen miniatyrversion av den majestätiska Fenix.

Med inspiration från den ikoniska karaktären Fumseck erbjuder dessa byggklossar en uppslukande och stimulerande lekupplevelse för både barn och vuxna. Varje set innehåller ett sortiment av färgglada, hållbara delar som kan sättas ihop till en detaljerad modell av Fumseck.

Bygga och ha kul

Med dessa byggklossar från Fumseck kan din dotter sätta ihop detta speciella djur och det blir en vacker dekoration för hennes rum. Hon kan sedan leka med det och återskapa scener från filmen.

Den här byggsatsen är tillverkad av högkvalitativ plast, som kan sättas ihop för att skapa en detaljerad figur av Fumseck. Figuren har rörliga vingar, ledad svans och näbb samt en elegant och majestätisk kropp.

Harry Potter Fumseck byggklossar i gult, orange och svart

Garanterad beläggning

Att sätta ihopbyggklossar kräver och utvecklar olika användbara förmågor i din dotters liv som logik, tänkande och lite tålamod. Så det är en användbar gåva såväl som en fin en.

Byggklossarna är enkla att montera tack vare de detaljerade instruktionerna i byggsatsen, vilket gör det till ett roligt och stimulerande projekt för både barn och vuxna.