Stor enhörning plysch för flicka på en säng med en flicka i ett hus
Stor enhörning i plysch för flickor
227,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stor enhörning i plysch för flickor

227,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna stora enhörning i plysch för flickor är en fantastisk gåva som säkert kommer att fylla din lilla med förundran! Med sin enorma storlek och söta enhörning kommer den att bli en unik sovrumsdekoration! Det är en leksak som hon kommer att kunna leka med i timmar. Hon kommer snabbt att bli ditt barns favoritkompis och ge en touch av mjukhet och komfort i hennes vardag.
Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stor enhörning i plysch för flickor

Den stora enhörningen i plysch för flickor är en mjuk, magisk följeslagare som kommer att ge ditt barn timmar av lycka och fantasi. Den sammetslena plyschpälsen är strålande vit, medan den mångfärgade manen och svansen ger utseendet en touch av förtrollning.

Oavsett om det är för lek, kramar före sängen eller bara för att dekorera sovrummet, kommer denna enhörningsplysch att vara en perfekt present till alla små flickor som älskar enhörningar.

Bomullsplysch för flickor

Designad i bomullstyg, denna fantastiska flickgosedjur kommer att förtrolla ditt barn med den otroliga mjukheten i dess material. Den är ordentligt sydd för att vara mer hållbar.

Den här plyschen är tillverkad av mjuka och plyschiga material och är otroligt bekväm att röra vid och kommer säkert att ge ditt barn en touch av mjukhet och komfort.

De pastellfärger som används för att designa denna plysch är särskilt vackra och ger en touch av magi och förtrollning till helheten.

Stor enhörning plysch för flicka på en säng med en flicka i ett hus

Multifunktionellt enhörningsplysch för flickor

Den här flickans enhörning plysch kan också användas som kudde, täcke eller kudde på ditt småbarns säng. Oavsett vad den används till kommer din älskling att älska att gosa och leka med den.

Enhörningen är ett mytiskt djur som har fascinerat barn i generationer, och det här gosedjuret är ett bra sätt att föra in lite av den magin i ditt barns liv.

Hon kommer att älska att kunna leka med gosedjuret, krama det och ta det med sig överallt. Detta stora enhörningsplysch för flickor är också ett bra presentval för en födelsedag eller jul.