Jättestor enhörning i plysch för flickor på en matta i ett hus
Jättestor enhörning i plysch för flickor
397,00 kr1193,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Jättestor enhörning i plysch för flickor

397,00 kr1193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna gigantiska enhörningsplysch för flickor är perfekt för att hjälpa ditt barn att somna. Med sitt söta utseende och mjuka, silkeslena textur är den perfekt att lägga på sängen som kudde eller dyna. Det är också en bra leksak för att hålla dem underhållna hemma.
Matériau

Coton

Recommande L'âge

7 mois à 12 ans

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jättestor enhörning i plysch för flickor

Den imponerande storleken gör den också till en perfekt present till födelsedagar eller speciella tillfällen.

Sammantaget är den gigantiska enhörningsplyschen för flickor en högkvalitativ produkt som kommer att glädja både barn och föräldrar. Med sin mjukhet, charmiga design och imponerande storlek är den ett perfekt val för alla som letar efter en speciell gåva till sin lilla prinsessa.

Enhörning i plyschgåva till flickor

Den här jättelika enhörningen i plysch för flickor är ett förtjusande dekorativt tillbehör till ditt barns sovrum. Det är en utmärkt födelsedags- eller julklapp.

Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar dess hållbarhet och motståndskraft mot upprepad tvätt. Detta gosedjur har en helt bedårande design med en mångfärgad man och ett glittrande guldhorn.

Ögonen är stora och uttrycksfulla, vilket ger intrycket att enhörningen alltid är redo att leka och ha kul.

Mjuk enhörning i plysch för flickor

Oavsett ditt barns ålder kommer denna flickas enhörning i plysch att glädja din lilla ängel. Den är tillverkad av plyschtyg och PP-bomullsvadd av hög kvalitet för oöverträffad mjukhet.

Enhörningen har också fina vingar och ett litet leende som gör dess utseende ännu mer charmigt. Detta plyschdjur är perfekt för flickor som älskar enhörningar och fantasidjur.

Den kan användas som lekkamrat eller som ett dekorativt föremål i ett barns sovrum.