Uppsättning med 2 gosedjur Peppa Pig George för flickor. Bra kvalitet och mycket originella
Uppsättning med 2 Peppa Pig George plyschleksaker för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppsättning med 2 Peppa Pig George plyschleksaker för flickor

681,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta är ett paket med 2 plyschleksaker av Georges, Peppa Pigs bror. Han är känd för att ofta vara med en dinosaurieleksak. Här är 2 plyschleksaker av George, med och utan sin dinosaurieleksak. Din dotter, som älskar den här serien, kommer att bli glad över att kunna leka med sina 2 gosedjur.
Matériau

Tissu

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppsättning med 2 Peppa Pig George plyschleksaker för flickor

Setet med 2 Peppa Pig George plyschleksaker för flickor är ett bedårande och lekfullt set som kommer att glädja fans av den berömda animerade serien. Varje plysch representerar karaktären George, Peppa Pigs busiga lillebror, med noggrann uppmärksamhet på detaljer

Dessa George plyschleksaker är inte bara söta, de stimulerar också barnens fantasi. De kan återskapa sina favoritscener från TV-serien eller hitta på nya äventyr för George och hans vänner.

Brodern George

George, Peppa Pigs bror, sträcker ut handen för att krama din dotter. Bedårande stora plyschleksaker som vardera mäter 30 cm. Du kommer att kunna sova gott med dem.

Tjejset med 2 George plyschleksaker från Peppa Pig är ett bedårande och roligt set som kommer att glädja fans av den berömda animerade serien. Dessa mjuka och gosiga plyschleksaker är utformade för att ge timmar av kul och underhållning för din lilla flicka.

Söta detaljer, som broderade ögon och bedårande ansiktsuttryck, ger en touch av realism och charm till dessa gosedjur.

Uppsättning med 2 gosedjur Peppa Pig George för flickor. Bra kvalitet och mycket originella

2 för 1

2 gosedjur är alltid bättre än 1 gosedjur. Det är därför vi erbjuder detta paket med 2 gosedjur av George, Peppa Pigs bror, att ge som en julklapp till din dotter, som kommer att bli förtjust.

De två gosedjuren föreställer George, Peppa Pigs lillebror, i två olika kläder. Den ena har en blå pyjamas med vita stjärnor, medan den andra är klädd i en grön tröja och röda byxor.

Var och en av gosedjuren levereras med en matchande liten ryggsäck för att ge en extra touch av stil.