Uppsättning med 2 gosedjur med Peppa Pig och George för moderiktiga flickor
Uppsättning med 2 gosedjur med Greta Gris och George för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppsättning med 2 gosedjur med Greta Gris och George för flickor

681,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är ett paket med 2 Peppa Pig och hennes bror George plyschleksaker. De 2 huvudpersonerna i denna TV-serie som din dotter älskar. Här är 2 gosedjur som din dotter kan leka med och hitta på massor av historier. De här två gosedjuren är perfekta för barn i alla åldrar eftersom de är mjuka, gosiga och lätta att hantera.
Matériau

Tissu

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppsättning med 2 gosedjur med Greta Gris och George för flickor

Ett set med två plyschleksaker med Peppa Pig och George är den perfekta presenten till små flickor som gillar den här söta grisfamiljen. Dessa plyschleksaker är mjuka, gosiga och trogna karaktärerna från den berömda serien.

De är vadderade så att de är tillräckligt fasta för att stå upprätt, men tillräckligt mjuka för att gosa och kramas.

Bror och syster

I familjen Peppa Pig,frågar jag efter bror och syster. Vi ger dem till dig här i stora peluche, var och en mäter 30 cm. Dessa bedårande gosedjur sträcker ut sina armar för att komma och krama din dotter.

Setet med 2 Peppa Pig och George gosedjur för flickor är ett gosedjursset som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade serien Peppa Pig.

De här två bedårande figurerna, Peppa Pig och hennes lillebror George, är gjorda av mjuka material av hög kvalitet, vilket gör dem perfekta att gosa och leka med.

2 gosedjur

Här är 2 söta, stora gosedjur av Peppa gris och hennes bror. Din dotter kommer att kunna sova gott med dem, eftersom 2 gosedjur alltid är bättre än 1 gosedjur. En bra julklapp till din dotter.

Peppa Pig plysch är cirka 30 cm lång och är klädd i sin traditionella röda outfit med gula skor. Hon har också sitt karaktäristiska leende och busiga ögon som kommer att få din lilla flickas hjärta att smälta.

Plyschfiguren George är ca 20 cm lång och klädd i blå overall och röda skor. Han har också ett bedårande leende och uttrycksfulla ögon som garanterat kommer att fånga ditt barns uppmärksamhet.