Gosedjur Simba & Nala för flickor med svart kuddbotten
Simba och Nala gosedjur för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Simba och Nala gosedjur för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta perfekta gosiga Simba- och Nala-gosedjur för flickor är ett perfekt val för flickor som älskar mjuka och gosiga gosedjur. Det här gulliga gosedjuret föreställer de två ikoniska figurerna från Disneys Lejonkungen, Simba och Nala, i en rolig och lekfull pose som inbjuder till ömhet och tröst.
Matière

Peluche

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Simba och Nala gosedjur för flickor

Simba och Nala plysch är den perfekta presenten till små flickor som älskar Disneyfigurer.

Den här mjuka och gosiga plyschen föreställer de två berömda lejonen från Lejonkungen, Simba och Nala, i en bedårande omfamningsposition. Med sina klara färger och omsorgsfulla detaljer är det här gosedjuret en riktig ögonsten.

Den här plyschen är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk och behaglig att ta på. Det är också mycket slitstarkt och kan maskintvättas utan att förlora sin form eller struktur.

Den perfekta följeslagaren för alla små flickor

Vår Simba och Nala plysch är den perfekta följeslagaren för alla små flickor som älskar att krama uppstoppade djur.

Detta bedårande lejonpar, inspirerat av den berömda animerade filmen Lejonkungen, är mjuka, fluffiga och extremt gosiga. Med sin lyxiga päls och ljusa ögon är dessa två ikoniska Disneyfigurer redo att ge ditt barn timmar av komfort och ömhet.

Plyschleksaken Simba och Nala är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa maximal hållbarhet. Den är utformad för att tåla de mest hektiska lekar och de mest intensiva kramar.

Gosedjur Simba & Nala för flickor med svart kuddbotten

Ett utmärkt val för Disney-fans!

Den här plyschleksaken är också ett utmärkt val för Disney-fans.

Den är perfekt för samlare av memorabilia från animerade filmer eller för dem som vill lägga till en touch av Disney-magi i sitt sovrum.

De klara färgerna och de verklighetstrogna filmmotiven får alla som älskar Disney-universum att le. Sammantaget är Simba och Nala plysch ett perfekt val för små flickor som letar efter en gosig, mjuk vän att dela sina äventyr och stunder av avkoppling.