Girl's Patrol Everest plysch med fashionabel hatt
Everest-gosedjur för flickor från Paw Patrol
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Everest-gosedjur för flickor från Paw Patrol

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är Patroller’s Everest plyschleksak för din dotter. För att återskapa eller föreställa sig räddningssituationer kommer din dotter att kunna använda detta mjuka plyschdjur för att rädda andra karaktärer precis som i den tecknade serien Patrullen. Den är också perfekt för att komplettera en samling Patrull-leksaker.
Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Everest-gosedjur för flickor från Paw Patrol

Flickpatrullens Everest plysch är en bedårande lekkamrat som kommer att glädja fans av detta berömda hundräddningsteam. Inspirerad av karaktären Everest, den modiga och orädda siberian husky, är detta plysch speciellt utformat för små tjejer som älskar äventyr och action.

Barn kommer att älska att hantera Everests små tassar och känna de olika texturerna i hans päls och utrustning. Tack vare sin kompakta storlek kan det här gosedjuret dessutom enkelt tas med överallt, oavsett om det är på utomhusäventyr eller för att mysa i sängen innan läggdags.

Livräddaren Everest plyschleksak

Upptäck Everest, valpen från Patrullen; han är en ung huskyvalp med blå ögon. Hon bär också en bergshatt. En fantastisk julklapp till din dotter.

Patrull Patrull Everest plyschleksak för flickor är en bedårande och mjuk leksak som kommer att tilltala alla små flickor som är fans av den berömda animerade serien. Designen av detta plysch är mycket trogen karaktären Everest i den animerade serien.

Hon är klädd i sin sjukvårdaruniform med sin rosa jumpsuit och matchande hatt.

Everest, den husky tiken

Den här Everest plyschen från Pat Patrol är mjuk och behaglig att ta på. Den kommer att få din dotter att vilja krama den oemotståndligt och ta med den överallt.

Hennes ögon är stora och uttrycksfulla, vilket ger intrycket att hon är redo att åka på ett räddningsuppdrag när som helst. Plyschstrukturen är mjuk och behaglig att ta på, vilket gör den till en idealisk lekkamrat för barn.

Detaljen i ansiktet och kläderna är noggrant broderade, vilket ger en touch av realism till detta plyschdjur.