Litet dockskåp för flicka komplett i ett hus
Litet dockhus för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Litet dockhus för flickor

1079,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta lilla dockhus för flickor är den perfekta presenten till alla små flickor över 3 år! Det har massor av rom, inklusive kök, vardagsrum, sovrum, badrum etc. Det är den perfekta leksaken för små flickor. Nu kan du erbjuda dina små dockor ett trähus.
Âge

>8 ans

Matériau

Bois, tissu, papier, résine, plastique, matel

Non inclus dans le colis

Colle/outils/batterie/musique/couvercle anti-poussière

Färg

Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Litet dockhus för flickor

Det lilla dockhuset för flickor är en klassisk leksak som låter små flickor utforska sin fantasi och skapa underbara berättelser. Detta bedårande miniatyrhus är utformat med omsorg och känsla för detaljer, vilket ger en realistisk och uppslukande lekupplevelse.

Varje rum i dockhuset är smakfullt inrett och omsorgsfullt möblerat, vilket skapar en varm och välkomnande miljö för dockorna. Små detaljer som gardiner, mattor och lampor ger helheten en touch av realism, så att barnen kan fördjupa sig helt i sin lek.

Dockhus i trä för flickor

Det här dockhuset för flickor är uppbyggt av solid trä-material. Vad som är ännu coolare är att det också finns små lampor som kan tändas för attbelysa rummen.

Det lilla dockhuset för flickor är ett måste för små flickor som älskar att leka och fantisera med sina dockor.

Dockhuset i miniatyr är designat med stor känsla för detaljer och ger en realistisk och charmig lekplats för barn.

Litet dockskåp för flicka komplett i ett hus

Dockhus med möbler för flickor

Dockhuset för en flicka är inrett med många delar, t.ex. piano, säng, stol, soffa osv. Tack vare alla tillbehör ser detta miniatyrhus mycket realistiskt ut!

Dockhuset är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart, motståndskraftigt mot stötar och repor. Det är utrustat med flera rum, inklusive kök, badrum, sovrum och vardagsrum, alla omsorgsfullt inredda för att skapa en varm och välkomnande atmosfär.