På en vit bakgrund, en svart t-shirt för flickor med korta volangärmar och ett centralt motiv av en 5-punkts guldstjärna
T-shirt med volangärmar för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

T-shirt med volangärmar för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna snygga t-shirt kommer att tilltala alla små flickor med sina korta volangärmar som täcker axlarna. Dessutom finns den i flera färg- och mönsterkombinationer för maximalt urval. Varje liten flicka kommer att hitta den perfekta t-shirten för sommaren! Finns från 2 till 10 år.
Storlek

2 år, 3 år, 4 år, 5-6 år, 7-8 år, 9-10 år

Matière

Coton

Forme

Col rond et manches très courtes à volants

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

T-shirt med volangärmar för flickor

En t-shirt i bomull finns i varje garderob eftersom den är bekväm och extremt praktisk. Perfekt för alla årstider och särskilt sommaren, det är ett bra val för alla små pirater.

Att välja en t-shirt kan vara komplicerat, vilket är anledningen till att vi har valt den här modellen åt dig. Den utmärker sig genom elegansen i de korta ärmarna och de vackra illustrationerna som gör varje liten flicka glad.

Coquetry och fantasy i samma T-shirt

Den här bedårandet-shirten med volangärm kombinerar det viktigaste för att bli mittpunkten i din lilla pirats skolklänning: de mycket korta volangärmarna täcker bara axeln och ger den flirtiga touch som varje liten flicka drömmer om.

Valet av färger och mönster möjliggör vackra kombinationer som passar alla smaker och matchar alla outfits perfekt.

Färgglada och söta illustrationer

T-shirten finns i en vit modell där du kan välja mellan ett grått kaninmotiv, oemotståndligt bland växtligheten, en illustration av en beige kanin med stora, uppmärksamma öron, konturen av en enhörning som kan gissas tack vare sitt stora gyllene horn, en liten teddybjörn helt gjord av blommor.

Den finns också i svart, utsmyckad med sin ensamma gyllene stjärna, i gult med sin avbildning av en söt kanin som håller ett litet hjärta och i rosa med sin magnifika profil av en enhörning med en mångfärgad man.