Grön mackintosh för flickor med grön drakdesign
Mönstrad vattentät poncho för flickor
499,00 kr545,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mönstrad vattentät poncho för flickor

499,00 kr545,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna härliga vattentäta ponchokappa för flickor är ett måste för alla barn. Ponchon är tillverkad av högkvalitativa material och skyddar ditt barn mot väder och vind. Materialet andas och de tejpade sömmarna skyddar mot vind och regn.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mönstrad vattentät poncho för flickor

Den lösa passformen gör den lätt för ditt barn att ta på sig, medan den överdrivna silhuetten lägger till en delikat touch som ger henne en roligare look och skapar en mycket trendig stil för henne! Det färgglada mönstret gör denna unika produkt till ett måste-ha som du inte får missa!

Ge din lilla flicka den perfekta kombinationen av mode, skydd och komfort med den underbara mönstrade vattentäta jackan i poncho-stil för flickor!

Nöje och äventyr

För små flickor som drömmer om kul och äventyr, är den mönstrade vattentäta kappan i poncho-stil detperfekta plagget. Tillverkad av tyger som specialbehandlats för att ge perfekt vattentäthet i tidlösa förhållanden, kommer denna kappa att skydda din dotter från väder och vind. Ponchodesignen är effektfull med en tjock dragkedja fram och knäppning i ärmarna. De långa ärmarna ger extra komfort och är prydda med ett fluorescerande mönster som sträcker sig överallt för att synas i dåligt väder. Den vackra färgen kompletterar helheten för att skapa en absolut oemotståndlig look!

Omfattande skydd

Den här mönstrade vattentäta jackan i poncho-stil för flickor är den perfekta följeslagaren för utomhusresor! Den vattentäta jackan håller garanterat dina barn väl skyddade från väder och vind. Det slitstarka yttertyget ger fullt skydd mot kalla vindar och andra torrare väderförhållanden. Ärmarna är långa och dras åt vid handtagen för att skapa den perfekta looken för alla tillfällen. Så vänta inte längre, den här vattentäta jackan kommer garanterat att få din dotter att sticka ut!