Mackintosh med huva i vitt och gult med färgade hjortmotiv
Genomskinlig mackintosh för flickor med tecknade motiv
465,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Genomskinlig mackintosh för flickor med tecknade motiv

465,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna genomskinliga mackintosh för små flickor är perfekt för deras äventyr i naturen. Förutom att skydda mot regn kommer den att få ditt barn att le med sitt fina tecknade tryck. Den är tillverkad av vattentät polyester och står emot både vind och tidvatten!
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Genomskinlig mackintosh för flickor med tecknade motiv

Innovativ design och impeccabel komfort ger denna produkt en obestridlig lyx! Det vattentäta tyget med hög andningsförmåga håller ditt barn torrt även under blöta dagar!

De praktiska medellånga ärmarna ger god rörlighet, medan den solida skärningen håller din älskade lilla flicka varm och skyddad under nästa utomhusaktivitet. Detta stabila plagg väntar på dig!

Praktiskt, hållbart skydd

Den här flickiga regnrocken är ettsött sätt att hålla dina barn skyddade från vädrets makter. Den genomskinliga skärningen ger praktiskt och hållbart skydd samtidigt som den har en modern look, perfekt för de dagar då du vill se till att din tjej är väl skyddad utan att kompromissa med hennes stil. Den är designad i en söt och rolig stil med ett tecknat tryck som kommer att få din dotter att le och bli förtjust! Kappan är tillverkad av material som andas och är vattenavvisande, vilket gör att den är exceptionellt vattentät beroende på väderförhållandena. Huvan är extra justerbar för att göra din lilla prinsessa ännu mer bekväm. I denna härliga modell kommer hon att hålla sig varm och skön när honleker utomhus!

Det ultimata stycket

Den här transparenta mackintoschen för tjejer med tecknade tryck är ett ultimat plagg för alla tjejer som älskar att ha kul i regnet! Den är tillverkad av mjuk, slitstark polyester som passar perfekt för den våta årstiden och klarar alla väder. De söta och färgglada tecknade motiven ger stil och skoj och de skimrande färgerna kommer att lysa upp regniga dagar. Långa ärmar ger optimal täckning för att hålla barnen varma och fina när det är kallt. Denna mackintosh är ett oumbärligt skydd under höst- och vintersäsongen, och kan till och med användas året runt om det blir dåligt väder! Ett måste för din lilla prinsessa!