Ung flicka och pojke stående, en hand uppsträckt, klädda i gröna satinpyjamasar
Tvådelad sommarpyjamas i flödande satin för flickor
193,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Tvådelad sommarpyjamas i flödande satin för flickor

193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna böljande tvådelade sommarpyjamas i satin för flickor är den perfekta blandningen av komfort, elegans och lätthet. Setet består av en böljande skjorta och shorts i satintyg. Skärningen är lös, så det känns bra mot huden. De tillgängliga färgerna är alla mycket vackra.
Matériau

Polyester

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tvådelad sommarpyjamas i flödande satin för flickor

Den här pyjamasen är inte bara otroligt bekväm, den är också mycket slitstark och hållbar. Dess konstruktion säkerställer att den förblir i perfekt skick tvätt efter tvätt och bevarar sitt ursprungliga utseende och mjukhet under lång tid.

Exponerade sömmar ger en sofistikerad touch till dessa avslappnade nattkläder. Oavsett om du ska sova över hos väninnorna, koppla av hemma eller ha en mysig kväll med familjen är den här pyjamasen ett perfekt val.

Angenämt, flödande tyg

Den här eleganta och moderna pyjamasen är noggrant utformad för att erbjuda maximal mjukhet och lätthet under varma sommarnätter.

Den är tillverkad av ett lätt, andningsbart tyg som håller din tjej sval även under de heta sommarnätterna. Det andningsbara materialet transporterar bort fukt och främjar luftcirkulationen runt kroppen, vilket säkerställer optimal temperatur för lugna nätter.

En magnifik ensemble

Den första delen i detta underbara set är en böljande satinskjorta som kommer att visa upp din dotter. De korta ärmarna ger stor rörelsefrihet utan att täcka kroppen för mycket.

De matchande shortsen fulländar setet med elegans. De har en lös, flytande passform som ger stor rörelsefrihet medan din dotter gör sig redo för sängen eller slappnar av efter en lång dag med äventyr. Det elastiska midjebandet ger en bekväm passform utan att trycka ihop eller snäva in magområdet.