4 dunjackor med huva i rött, mörkblått, blått och svart
Vadderad fleecejacka med huva för små flickor
511,00 kr602,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Vadderad fleecejacka med huva för små flickor

511,00 kr602,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna fleecedunjacka med huva för babyflickor är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla prinsessa varm under vintermånaderna. Den är helfodrad i fleece och har en skyddande, charmig huva, vilket gör den till ett oumbärligt vinterplagg. Din dotter kommer att svepas in i en bubbla av mjukhet och värme.
Matériau

Coton

Sexe

Unisexe

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vadderad fleecejacka med huva för små flickor

Dunjackan har också en lättanvänd dragkedja framtill, vilket gör det enkelt att klä på och av sig utan att vara i vägen för barnet. I de praktiska sidofickorna kan du också förvara små skatter (och favoritleksaker) under vinterpromenaderna. Eller helt enkelt hålla händerna varma.

Du kommer att kunna välja mellan en mängd olika fina färger för att komplettera din lilla prinsessas garderob.

Mjuk dunjacka som är lätt att sköta

Dunjackan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är mjuk och behaglig att ta på, så att ditt barn kan känna sig ombonat och skyddat. Fleecefodret ger ett extra lager värme, medan vadderingen bibehåller den perfekta kroppstemperaturen för din lilla prinsessa.

Den här dunjackan kan tvättas i maskin, vilket gör den lätt att ta hand om. Du behöver inte oroa dig för fläckar från ditt barns dagliga äventyr eftersom du helt enkelt kan stoppa in den i maskinen och få den så fräsch som ny.

Charmig och skyddande jacka med huva

Tack vare sin huva anpassar sig denna dunjacka perfekt till ditt barns behov. Du kan enkelt ta på dig den och skydda huvudet från kyla och vind. Dessutom har den små öron insydda i toppen, vilket ger en söt och elegant touch.

Den är också vadderad, precis som hela dunjackan. Din dotter kommer att omslutas av en bubbla av mjukhet och värme. Ge din lilla flicka det bästa av värme och stil med denna bedårande dunjacka.