Mjuk och varm kattpyjamas för flickor i olika färger
Mjuk och varm kattmönstrad fleecepyjamas för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuk och varm kattmönstrad fleecepyjamas för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vår sublima, mjuka och varma kattmönstrade fleecepyjamas för flickor, ett måste för vintern för att skydda din lilla prinsessa. Fleecepyjamasen är supermjuk och varm, perfekt för kalla nätter. Med ett sött kattmotiv är den praktisk och bekväm.
Matériau

Coton/Polaire

Type de tissu

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk och varm kattmönstrad fleecepyjamas för flickor

Ärmarna och nederkanten på byxorna är elastiska för optimal komfort. Denna pyjamas är en riktig hit hos alla små flickor som älskar katter!

Den mjuka och varma kattmönstrade fleecepyjamasen för flickor är det perfekta valet för mysiga och varma vinterkvällar. De söta katterna med sina stora ögon och busiga leenden skapar en lekfull och rolig atmosfär, perfekt för att lysa upp mörka kalla kvällar.

Mycket praktiskt för den här vintern

Denmjuka och varma pyjamasen i fleece med kattmönster för flickor är ett 2-delat pyjamasset perfekt för kyliga kvällar och morgnar.

Den långärmade toppen är tillverkad av mjuk, varm fleece med ett sött kattmönster.

Den här pyjamasen är mycket praktisk för den här vintern och skyddar din dotter från kylan.

Perfekt pyjamas

Vårmjuka och varma kattmönstrade fleece pyjamas för flickor är ett 2-delat pyjamas set perfekt för flickor som älskar katter!

Överdelen är tillverkad av mjuk, varm fleece med rund hals och långa ärmar. Underdelen är tillverkad av ett mjukt och bekvämt bomullstyg med resår i midjan.