Flicka - klänning med volang i grön sammet
Julpyjamas med sammetsvolanger för flickor
284,00 kr454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Julpyjamas med sammetsvolanger för flickor

284,00 kr454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna pyjamasklänning med sammetsvolanger för flickor är en underbar outfit för små flickor som vill tillbringa julhelgen med stil och komfort. Det mjuka tyget omsluter försiktigt din lilla flickas kropp och ger henne en varm smekning. Passformen är figurnära upptill och utsvängd nedtill, vilket ger klänningen en feminin, charmig och förtjusande look.
Matériau

Coton

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Julpyjamas med sammetsvolanger för flickor

Den här speciella julpyjamasen har en figurnära skärning vid bysten innan den går ut nedtill och elegant omsluter varje kurva utan att ge avkall på den komfort som behövs för att sova lugnt.

Längden ger också tillräcklig täckning samtidigt som rörelsefriheten bevaras för nattliga äventyr eller mysiga sessioner i den mjuka sängen. De små knapparna på framsidan gör den enkel att ta på. Ge din älskade lilla flicka en natt fylld av stjärnor med denna julpyjamas för flickor med volangklänning i sammet.

Klänning i sammet

Detta underbara nattlinne är omsorgsfullt tillverkat av lyxigt sammetstyg och ger absolut komfort samtidigt som det tillför en dos festlig glamour till varje ögonblick. Sammetens mjuka, fina struktur omsluter huden och ger en smekande känsla medan ditt barn sover fridfullt eller slappar framför en sprakande brasa.

Den här slitstarka pyjamasen förblir dessutom i perfekt skick efter varje maskintvätt, vilket garanterar att den håller länge under hela den festliga säsongen.

Snurrande rattar

Den sofistikerade designen på denna pyjamas har graciösa volanger som pryder ärmarna och nederkanten, vilket ger en lekfull och feminin touch till den övergripande looken. Volangerna dansar lätt med varje rörelse, fångar den förtrollande andan av helgdagar och ger ett bedårande visuellt skådespel.

De skapar också en lätt, luftig effekt som gör att din lilla ängel kan känna sig hänförd av sin outfit medan hon har roligt eller kopplar av. Den finns i tre färger som påminner om den här julsäsongen.