Trendig jumpsuit i denim för små flickor på ett bord
Jumpsuit i jeanstyg för små flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Jumpsuit i jeanstyg för små flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår jumpsuit i denim för små flickor är en chic men ändå avslappnad outfit för din lilla flicka. Outfiten är både mjuk och slitstark, så den kommer att hålla i många år framöver.
Saison

Printemps et automne

Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Jumpsuit i jeanstyg för små flickor

Designen på jumpsuiten är enkel men rolig tack vare de många detaljerna som lagts till i hela plagget. Den lösa passformen ger stor rörelsefrihet, perfekt för lek eller avkoppling under varma dagar. Jumpsuiten i denim kan bäras året runt tack vare sin mångsidighet: den är lätt att kombinera med olika typer av kläder – T-shirts, skjortor eller till och med tröjor – beroende på vädret.

Jumpsuiten ser inte bara bra ut, den håller också ditt barn svalt tack vare att den andas.

Jumpsuit som är lätt att ta på

Den här överallenär enkel för din lilla flicka att ta på sig och börja lära sig att klä sig själv. Förutom att vara bekväm ger överallen din loulou rörelsefrihet. Den finns i storlekar som är speciellt anpassade för små flickor, för att säkerställa en perfekt passform och smickrande skärning.

Den här jumpsuiten är tillverkad av mjukt och slitstarkt denimtyg och ger en mjuk känsla vid beröring samtidigt som den är fläckresistent, slitstark och lätt att ta hand om. Jumpsuiten har även axelband som ger extra komfort för små, snabbväxande axlar.

Trendig jumpsuit i denim för små flickor på ett bord

En tidlös outfit

Den här dräkten för liten flicka har inga ärmar. Den glädjer små barn med sina populära och också superattraktiva mönster och mönster. Den klassiska denimstilen ger denna jumpsuit en trendig men ändå tidlös look. Denim är också mycket lättskött: det är lätt att tvätta i maskin utan att förlora sin färg eller form.

Den snygga designen gör att denna jumpsuit enkelt kan bäras vid alla avslappnade eller klädda tillfällen. De olika detaljerna på de färgglada benen, liksom spetsen och de två små tryckta rosetterna på överdelen gör den här outfiten riktigt söt.