Långbyxor med vida ben för moderiktiga små flickor
Långbyxor med vida ben för små flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Långbyxor med vida ben för små flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Välj dessa lättskötta, andningsaktiva, vida byxor för små flickor. Låt dig förföras av dess enkelhet och elegans, som kommer att få ditt barn att sticka ut. Denna outfit är ett snyggt och mångsidigt plagg för alla tillfällen.
Matériau

Coton

Saison

Été

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långbyxor med vida ben för små flickor

Sammantaget är de vida byxorna för små flickor ett praktiskt, bekvämt och snyggt plagg som ditt barn garanterat kommer att älska. Den är perfekt för vardagsaktiviteter, familjeutflykter eller speciella tillfällen.

Den omsorgsfulla finishen och de raffinerade detaljerna gör dessa långbyxor till ett riktigt måste i din lilla flickas garderob. Metallknapparna ger en sofistikerad touch, medan de praktiska fickorna erbjuder extra förvaringsutrymme för hennes små skatter.

Bärbara dungarees för små flickor

Den här salopetten för liten flicka är lätt och bekväm att bära. Den gör att du kan låta brisen passera över ditt barns kropp, vilket är perfekt särskilt på sommaren.

Dungare med vida ben för små flickor är ett snyggt och bekvämt plagg som är perfekt för aktiva och energiska små flickor.

Dessa långbyxor är designade med högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot slitage. De vida byxorna har en praktisk och funktionell design som ger stor rörelsefrihet.

Långbyxor i bomull för flickor

Denna långbyxa för tjejerär tillverkad av bomull av hög kvalitet. Den är kemikaliefri och allergivänlig.

Den har justerbara axelremmar som passar varje barns kroppsform, samt en dragkedja i sidan för enkel på- och avtagning.

Det mjuka, andningsbara tyget som används för att tillverka denna overall garanterar optimal komfort under hela dagen.