Enfärgade fritidsbyxor för moderiktiga flickor
Enfärgade fritidsbyxor för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enfärgade fritidsbyxor för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi har de perfekta, avslappnade vårbyxorna i en enfärgad kulör för tjejer. De är lätta och mjuka att ta på. De får ditt barn att känna sig som hemma.
Saison

Printemps et automne

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enfärgade fritidsbyxor för flickor

Overallen i sig är lång och lös, vilket ger gott om rörelsefrihet för obegränsad lek eller löpning. Den har också axelremmar och en ficka framtill, vilket ger snygga detaljer till den här outfiten. Plagget kan enkelt anpassas till alla typer av outfits tack vare sin enfärgade färg. Det blir därför enkelt att matcha det med andra färger eller olika stilar, t.ex. färgglada t-shirts eller eleganta skjortor.

Designad med ett mjukt och bekvämt tyg, dessa dungarees har en enkel men elegant silhuett som lätt kan kläs upp för alla tillfällen.

En kostym för varje dag

Underställsbyxor i enfärgat för tjejer är ett utmärkt val för alla tillfällen. De är tillverkade i ett mjukt och skönt bomullstyg och ger en makalöst bekväm känsla hela dagen. Manchesterdesignen ger en trendig touch och gör dem ännu varmare. De är roliga att ha på sig tack vare den löst sittande passformen, som ger gott om rörelsefrihet under alla omständigheter.

Designen är enkel men elegant med band som korsas baktill för att ge en perfekt passform. Den stora framfickan ger en snygg finish och är också mycket praktisk för att stoppa händerna i eller stoppa in småsaker i.

Tidlösa dungarees

Den raka skärningen är perfekt för aktiva tjejer som gillar att leka fritt utan att begränsas av tajta eller säckiga kläder. Den beige färgen är tidlös, lätt att matcha med vilken topp som helst, ger en touch av elegans och får små flirtiga tjejer att vilja ta på sig den här outfiten.

Oavsett om du går till skolan, idrottar eller går ut med dina vänner kommer den här avslappnade overallen snabbt att bli en av din dotters favoritoutfits. Den kan bäras med en lätt bomullsskjorta eller till och med över en varm tröja på kyliga kvällar.