Långärmad rosa kofta med åtdragna muddar, spets upptill och rosett i mitten
Babykofta i bomull med spets och rosett
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Babykofta i bomull med spets och rosett

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Babyväst i bomull med spets och rosett är ett oemotståndligt plagg för små prinsessor. Denna väst är omsorgsfullt tillverkad i bomull och är mjuk, bekväm och hållbar för din lilla ängels välbefinnande. Detaljerna som pryder plagget, t.ex. spetsen och rosetten på framsidan, ger en fin touch till plagget.
Matière

Polyester, Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Babykofta i bomull med spets och rosett

Den fina rosettdetaljen på framsidan skapar en oemotståndlig accent som får alla som kommer i kontakt med din lilla ängel i koftan att smälta. Oavsett om det är för speciella tillfällen som dop eller födelsedagar, eller helt enkelt för att lägga till en dos chic till en vardagsoutfit, ger rosetten omedelbart en sofistikerad och bedårande touch.

Den finns i två färger och är lätt att kombinera med andra babykläder. Ge din baby den elegans och komfort hon förtjänar med denna underbara kofta i bomull med förtrollande detaljer och en söt rosett.

En bekväm kofta i bomull

Med sin perfekta blandning av komfort, mjukhet och elegans är denna kofta ett måste. Den är tillverkad av bomull och känns skön mot barnets ömtåliga hud. Det andningsaktiva tyget ser också till att barnet håller sig svalt och bekvämt.

Vad mer är, denna väst är extremt lätt att ta hand om. Den kan maskintvättas utan att förlora sin mjukhet och sitt oklanderliga utseende. Den är också motståndskraftig mot temperaturförändringar och erbjuder exceptionell hållbarhet.

Delikat spets

Den fina spetsen på kragen och de åtdragna kanterna ger en charmig feminin touch och framhäver barnets naturliga charm.

Västens figursydda skärning gör att den anpassar sig perfekt till barnets kropp, utan att begränsa rörligheten eller skapa obehag. Den diskreta knappen framtill gör det enkelt att klä på sig samtidigt som den ger en extra touch av elegans. Oavsett om den matchas med en liten spetsklänning eller med byxor och en body, kommer den alltid att ge en extra touch av charm.