Quiltad rosa björnoverall med huva för flickor
Quiltad teddybjörnsoverall för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Quiltad teddybjörnsoverall för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna quiltade jumpsuit med björntryck för flickor är ett helt underbart vinterplagg. Den är tillverkad av högkvalitativa material som ger exceptionell värme och komfort, samtidigt som de är mjuka och behagliga mot ditt barns känsliga hud.
Matière

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Quiltad teddybjörnsoverall för flickor

Med fodrad huva och långa ärmar är denna pilotdräkt utformad för att skydda ditt barn från kalla element som vind, snö och regn.

<Dragkedjor framtill gör plagget lätt att ta på och av. Nallebjörnarna som är tryckta på plagget ger en lekfull touch till din prinsessas look.

Varma kläder

Den björnmönstrade quiltade pilotdräkten för flickor är en riktig kokong av mjukhet och värme för din lilla prinsessa under kalla vinterdagar. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket bekväm och behaglig att ta på.

Pilotdräktens innerfoder är fleeced för att ge extra värme och inte få dem att känna sig kalla när de är ute och går. Huvan skyddar deras små huvuden från vind och regn.

0-e3e420.jpeg

Snygg pilotdräkt för tjejer

Den här jumpsuiten är inte bara praktisk, den är också väldigt söt med sina små tryckta björnmotiv och små öron fastsydda på luvan.

<Dragkedjor framtill gör det enkelt att ta på och av dräkten, samtidigt som den håller kroppen varm och skön. Med sin hållbarhet, vattentäthet och värme är den quiltade jumpsuiten med björntryck för flickor ett utmärkt val för föräldrar som vill hålla sitt barn bekvämt och säkert hela vintern lång.