Vit badrock i frotté med bälte och matchande pannband
Babybadrock i frottébomull med pannband
306,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Babybadrock i frottébomull med pannband

306,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår babybadrock i bomullsfrotté med pannband är det perfekta valet för att svepa in ditt lilla barn i lyxig mjukhet efter badet. Den är tillverkad i bomullsfrotté av hög kvalitet och känns otroligt mjuk och absorberande. Den levereras med ett pannband för att göra looken komplett, samt ett bälte för enkel knytning.
Matériau

100% Coton

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Babybadrock i frottébomull med pannband

<Med tanke på den höga kvaliteten på det material som används för att tillverka badrocken är den inte bara bekväm utan också slitstark. Den tål de många tvättar den kommer att utsättas för under det första året av ett barns liv utan att förlora sin mjukhet eller sitt ursprungliga utseende.

Den är gjord för att passa ditt barns midja, och du kan enkelt knyta den med det medföljande bältet. Det här är en morgonrock som kommer att följa ditt barn i många månader.

Mjuk, absorberande badrock

Den här badrocken är tillverkad av högkvalitativ bomullsfrotté och är otroligt mjuk mot ditt barns känsliga hud. En ovärderlig fördel med badrocken i bomullsfrotté är dess förmåga att snabbt och effektivt absorbera överflödigt vatten.

En vanlig handduk kan vara för grov för spädbarns ömtåliga hud och kan ibland irritera deras känsliga epidermis när den torkas kraftigt. Med denna fluffiga badrock kommer du inte att ha några problem eftersom den minskar behovet av att trycka hårt på ömtålig hud efter ett bad.

Ett matchande pannband

Det inbyggda pannbandet ger extra värme till ditt barns huvud, så att de kan torka snabbt utan att riskera att bli kalla. Denna praktiska funktion förhindrar också frissighet eller flygiga hårstrån som kan fastna efter användning av ett enkelt badlakan.

Pannbandet som ingår i setet hjälper dessutom till att hålla ditt barns fina, känsliga hår på plats, så att det inte faller i ögonen eller stör när barnet leker eller vilar lugnt.