Rosa badrock med huva och kaninöron, framfickor, solglasögon på kragen och sjöstjärna som dekoration
Löst sittande babybadrock med huva och fickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Löst sittande babybadrock med huva och fickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna löst sittande babybadrock med huva och fickor är det perfekta sättet att göra badstunden ännu mer behaglig och mysig. Den har en lös passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt efter badet. Huvan är praktisk och rolig, med påsydda djuröron. Fickorna är också intressanta.
Sexe

Unisexe

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Löst sittande babybadrock med huva och fickor

Praktiskt nog kommer den här morgonrocken inte att vara en källa till extra bekymmer i ditt hektiska föräldraschema. Den har tryckknappar på sidan som gör att du kan stänga och justera badrocken. Den har inga ärmar, men om du stänger dessa öppningar skapas de omedelbart.

Den här designen gör på- och avklädning av ditt barn till en barnlek. Inga fler problem eller raseriutbrott när det gäller att bli av med våta kläder – den här morgonrocken förenklar detta viktiga steg.

Generös, praktisk skärning

Den här badrocken är omsorgsfullt tillverkad av mjukt, absorberande tyg som känns skönt mot ditt barns känsliga hud.

Den generösa amplituden hos denna badrock gör att ditt barn kan röra sig fritt utan begränsningar eller skav. Den är utformad för att ge maximal rörelsefrihet så att ditt barn enkelt kan leka och röra sig efter badet. Så du kan vara säker på att ditt barn har det bekvämt.

Integrerad huva och fickor

Den integrerade huvan ger den här funktionella badrocken en extra touch av gullighet. Den skyddar inte bara ditt barns känsliga huvud från kallt drag efter badet, den får honom också att se ut som ett bedårande litet djur direkt från en magisk saga.

Utöver de funktionella fördelarna med den löst sittande designen med huva har denna badrock också fickor framtill som ger plagget en praktisk touch.