Baby sitter i en grön badrock med huva
Mjuk badrock med huva och djurmönster
624,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuk badrock med huva och djurmönster

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den mjuka babybadrocken med huva och djurmönster är det perfekta tillbehöret för att göra badstunden mjuk och behaglig. Det absorberande tyget gör att den torkar snabbt och effektivt efter badet, så att du undviker irritation och obehag som orsakas av fukt. Huvan är både praktisk och charmig, med ett roligt litet djur.
Sexe

Unisexe

Matériau

Nylon, Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk badrock med huva och djurmönster

Den här badrocken är lätt att ta på och av tack vare den rymliga fyrkantiga skärningen och passar perfekt för ditt barns ständigt växande kropp. Föräldrar kommer att bli glada över att veta att denna badrock också är extremt lätt att ta hand om eftersom den kan maskintvättas utan att förlora sin form eller mjukhet.

Den här badrocken är inte bara praktisk utan också bedårande – ett måste i den dagliga badrutinen som kommer att göra varje ögonblick speciellt för dig och ditt lilla barn!

Mjukt, absorberande tyg

Den här badrocken är tillverkad av ett ultramjukt och fluffigt tyg som smeker ditt barns känsliga hud och ger en sammetslen känsla som är behaglig att ta på. Ditt barn kommer att känna sig insvept i ett fint moln när han/hon bär detta lyxiga plagg efter ett bad eller innan han/hon ska sova.

Den här morgonrocken ger dessutom optimal värme, även när temperaturen sjunker, tack vare sin värmeisolerande förmåga. Det är också ett mycket absorberande tyg, perfekt för att komma ur badet och snabbt avlägsna fukt.

0-a62965.jpeg
0-cff18d.jpeg

Charmig färgad badrock

Den här badrocken har en elegant huva med ett oemotståndligt djurmönster, som ger en lekfull och söt touch till varje användning. Ditt barn kommer att känna sig som i en saga när det bär denna bedårande, glada huva, som nästan ser ut som ett litet djurhuvud.

Den åtsittande passformen gör dessutom att huvan sitter på plats under hela torkprocessen och skyddar ömtåliga öron från den svala luften. Var och en av dessa modeller är tillverkad med omsorg om detaljerna och en harmonisk färgpalett.