Ung flicka med vitt pannband och beige parkas framför en spegel
Varm parka med huva i fuskpäls för flickor
829,00 kr875,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Varm parka med huva i fuskpäls för flickor

829,00 kr875,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna varma parka i fuskpäls med huva för flickor erbjuder värme, komfort och stil, och är speciellt utformad för flickor som vill hålla sig varma utan att göra avkall på sitt utseende. Med sin mjukt vadderade insida och huva kommer ditt barn att känna sig omslutet av en mysig kokong. Den generösa skärningen ger en perfekt passform för alla kroppsformer.
Remplissage

Coton

Matériau

Coton

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varm parka med huva i fuskpäls för flickor

Den här parkasen har en robust dragkedja framtill som ger en säker passform samtidigt som den är enkel för ditt barn att använda. Dessutom har den rymliga sidofickor där dina små flickor kan förvara sina små nödvändigheter som vantar, godis eller någon annan skatt som de behöver hålla säker.

Din lilla flicka kommer inte bara att känna sig skyddad från kylan, hon kommer också att känna sig självsäker och snygg tack vare det här mångsidiga plagget. Denna parkas kommer omedelbart att ge stil åt din dotters vinterkläder.

Uppmärksamhet på detaljer!

Den här sensationella parkasen är designad med exceptionell känsla för detaljer och kombinerar komfort, stil och funktionalitet i lika hög grad.

Den verkliga stjärnan i denna parkas är utan tvekan den vackra huvan i fuskpäls, som ger en lyxig och sofistikerad touch till alla vinteroutfits. Mjukheten och värmen hos denna fuskpäls påminner nästan perfekt om den hos riktiga djur, samtidigt som den respekterar deras välbefinnande. Din lilla flicka kommer att känna sig som en riktig prinsessa!

Utmärkt värmeisolering

Den här parkasen har utmärkt värmeisolering för att skydda ditt barn från kyliga temperaturer. Den vattenavvisande utsidan gör den också lämplig för lätta regnskurar eller snöfall.

Insidan är vadderad med ett mjukt, varmt bomullstyg som behåller värmen avsevärt. Den åtsittande passformen omsluter ditt barns kropp perfekt. Den erbjuder också tillräckligt med utrymme för att ge bekväm rörelsefrihet under utomhuslek.