2 ärmlösa diamantvästar på galgar, liggande platt på trä
Mjuk, ärmlös, diamantmönstrad kofta för flickor
420,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mjuk, ärmlös, diamantmönstrad kofta för flickor

420,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den mjuka, diamantmönstrade ärmlösa västen för flickor ger exceptionell värme och komfort för att hålla ditt barn sällskap under kalla dagar. Den är mjuk att ta på, praktiskt tack vare sin ärmlösa design och framfickor. Diamantmönstret är också väldigt trendigt.
Matière

Polyester, Laine

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk, ärmlös, diamantmönstrad kofta för flickor

Koftans ärmlösa snitt är perfekt för alla årstider. Den kan bäras över en t-shirt eller blus under svalare dagar på våren eller hösten, eller under en kappa eller över en jeansjacka, till exempel.

Tack vare knapparna på framsidan är västen lätt att ta på och kan justeras för att passa ditt barns preferenser. Dessutom har den två praktiska sidofickor där hon kan förvara sina små skatter. Den här västen är mångsidig och passar lika bra för avslappnade som för finare tillfällen.

Trendigt diamantmönster

Den mjuka, ärmlösa diamantmönstrade koftan för flickor är ett trendigt och bekvämt plagg som kommer att glädja små fashionistas som letar efter en modern, mysig look.

Diamantmönstren är noggrant tryckta över hela koftans yta, vilket skapar en verkligt fantastisk visuell effekt. De geometriska mönstren ger en touch av originalitet och gör att ditt barn kan sticka ut med stil. Du kan välja mellan tre neutrala färger för att matcha alla stilar.

2 ärmlösa diamantvästar på galgar, liggande platt på trä

Praktisk väst

Den här västen är tillverkad av högkvalitativa material och är designad för att kännas varm och mysig, men ändå lätt och andas. Den är mjuk och varm på samma gång.

Den mjuka, ärmlösa diamantmönstrade koftan för flickor är inte bara estetiskt tilltalande, den är också mycket praktisk. Den är lätt att ta hand om, kan tvättas i maskin utan problem och behåller all sin mjukhet även efter många tvättar.