Modern stickad tröja från en liten flicka på en klädhängare i ett hus
Stickad kanintröja för små flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Stickad kanintröja för små flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna stickade kanintröja för små flickor kommer att hålla ditt barn varmt, särskilt på vintern. Den är tillverkad av högkvalitativ bomull och polyester, som är både mjuk och andas.
Matériau

Polyester, coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stickad kanintröja för små flickor

Denna stickade tröja för flickor finns i en rad olika färger så att du kan välja vad som passar ditt lilla barn bäst. Med sina långa ärmar och elastiska kantband i krage, ärmslut och nederkant sitter tröjan perfekt på plats även när barnen rör på sig mycket.

Mönstret på denna stickade tröja är helt bedårande. De två små kaninerna är spridda över plaggets framsida med stor uppmärksamhet på detaljer. De två pompongerna ger en rolig touch. Den stickade tröjan är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är mycket bekväm. Det andningsaktiva tyget låter huden andas fritt samtidigt som det ger perfekt skydd mot vinterkylan.

En mjuk och varm tröja

Den här stickade tröjan för tjejer har långa ärmar för att täcka din loulous armar snyggt. Den är tryckt med ett tecknat kaninmotiv, vilket gör den mycket tilltalande för ögat. Tröjan är omsorgsfullt tillverkad och har ett mjukt, högkvalitativt stickat tyg som garanterar komfort under svalare dagar. Den lätta designen är perfekt för att bära under hela höst- och vintersäsongen, vilket gör den mysig.

Tröjan är lätt att ta på tack vare den runda halsen och de långa ärmarna. Den är också lätt att anpassa till olika kroppsformer tack vare den figurnära skärningen.

En rolig och spännande design

Den här stickade tröjan är en mångsidig outfit som passar när du reser eller bara är ute och promenerar. Det är en outfit som har både en elegant och avslappnad känsla. Tröjans design har en bedårande kanin som så många små flickor faller för. Kaninmotivet på plaggets framsida förstärker dess charm och lekfulla barnslighet. De små insydda pompongerna är också väldigt söta och ger plagget en rolig touch.

De mjuka, neutrala färgerna ger plagget en fin feminin touch som passar perfekt till alla typer av kläder. Plagget kan tvättas i maskin och du behöver inte oroa dig för hur du ska ta hand om produkten.