Söt rosa sweatshirt för flickor med väckarklocka
Körsbärströja för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Körsbärströja för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Ditt barn behöver alltid skyddas från kyla, och därför har vi tagit fram denna sweatshirt med körsbärsmönster för flickor. Den är tillverkad i bomull av hög kvalitet och kommer alltid att vara modern.
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Körsbärströja för flickor

Den här sweatshirten är lika vacker som den är bekväm, så ditt barn kommer att känna sig som hemma. Den har körsbärsmotiv på en färgglad bakgrund som för tankarna till sommar och njutning.

Tröjan är tillverkad i en mjuk bomullsblandning som ser till att ditt barn känner sig varmt och bekvämt under de kallare årstiderna. Den runda halsen och de långa ärmarna ger en avslappnad touch till hans look.

En rolig design för gourmeter

Den här sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och chic. Det mjuka tyget gör att din lilla flicka alltid kommer att känna sig nöjd med sig själv, oavsett vilka aktiviteter hon gör.

Den här sweatshirten har en snygg design med ljusa körsbärsmönster som fångar ögat och ger en lekfull touch till outfiten. De långa ärmarna håller dina armar varma på svalare dagar utan att offra stilen. Den kan bäras under alla årstider, på svalare sommarkvällar eller på vintern med en undertröja under för extra värme.

Den perfekta pjäsen för unga tjejer

Den klassiska runda halsen kompletterar perfekt den ljusa karaktären hos körsbärsmönstret över hela framsidan av sweatshirten. De omsorgsfulla detaljerna är ett bevis på produktens exceptionella kvalitet. Elastiska kanter i ärmslut och nederkant stänger ute kall eller fuktig luft och håller din lilla flicka varm i alla situationer.

Sweatshirten med körsbärsmönster är tillverkad av en mjuk, stretchig blandning av bomull och polyester och har en lös men smickrande passform som passar alla kroppstyper. Finns i en rad olika färger för att passa ditt barns smak. Den kan bäras över avslappnade jeans med sneakers eller som ett extra lager under en varm jacka när det är kallare.